En de genomineerden zijn…

En de genomineerden voor de “Beste Tuinmeubelwinkel van de Benelux 2014” zijn…

Enige tijd geleden hebben de leden van B3 hun lijstje gegeven van wie volgens hun de beste tuinmeubelwinkel 2014 in de Benelux is. Het resultaat zijn de onderstaande genomineerden voor de “Beste Tuinmeubelwinkel 2014 in de Benelux”; – Van der Garde in Veenendaal – Kees Smit in Amersfoort – Agema Supercamp in Groningen – Fonteyn in Uddel De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gebracht en zullen bezocht worden door een vakkundige jury. Om publicitair zo goed mogelijk gebruik te maken van deze nominatie heeft B3 ook een concept persbericht en een perslijst van media bij hen in de buurt toegestuurd. Vanzelfsprekend staat het hen vrij deze al dan niet te gebruiken. Tevens zullen zij een nominatiebord en -stickers voor in de winkel krijgen. De bekendmaking van de winnaar zal maandagavond 16 juni a.s. tijdens de B3 Benelux Tuinmeubelbeurs geschieden.

medaille

Share This