SuccesAward voor tuinmeubelenbranche

SuccesAward voor tuinmeubelenbranche

De Nationale Business Succes Award 2014 heeft Bukatchi B.V. tot winnaar uitgeroepen in de tuinmeubelenbranche. Het bedrijf lanceerde met het platform tuinmeubelen.nl een opvallende onlineshop-formule voor retailers en consument, aldus de nominatiecommissie van de grootste ondernemersprijs van Nederland. ‘Retailers maken onder hun eigen naam en logo gebruik van de online-shop en service van Bukatchi, die onder meer de inkoop van het assortiment tot verzending regelt voor de retailers. De nominatiecommissie roemt de opvallende groei, co-creatie met retailers en service van het bedrijf. De branche tuinmeubelen kende vijf topnominaties: de tweede plaats is toegekend aan Habufa Meubelen B.V.; de derde plaats won Hartman Outdoor Products B.V. Boretti B.V. en Euro Meubel International B.V. verdienden respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Naast de officiële award als winnaar voor de Tuinmeubelenbrache, is Bukatchi B.V voor het Nederland publiek geëerd via het programma De Succesfactor van RTL7 en krijgt zij – als onderdeel van het winnaarspakket – aandacht in de Telegraaf, het Financieel dagblad en op BNR radio. Ook de social media worden voor ingezet om Nederland nader kennis te laten maken met Bukatchi B.V. Een profiel van Bukatchi is te zien op www.desuccesfactor.com. De branchewinnaar maakt ook nog kans op de Grote Nationale Business Succes Award aan het einde van het seizoen 2014. Aan deze finaleprijs is een geldprijs verbonden van 100.000 euro. De Nationale Business Succes Award kent aan het einde van elke jaareditie ook de nationale (brancheoverstijgende) awards uit aan de beste bedrijven van Nederland. In editie 2013 werd Westland Kaas tot finalewinnaar uitgeroepen. Drie overige awards werden uitgereikt aan Jaap.NL (Groeibriljant Award), Sprangers Bouwbedrijf (Beste Werkgever Award) en Algea Food & Fuel (Innovatie Award). “Genomineerden voor deze ondernemersprijs tonen werkelijk aan dat ze tot de beste bedrijven van Nederland en in hun branche behoren”, aldus Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland. Hij beoordeelde voor editie 2013 alle genomineerde bedrijven met hun nominatie voor de SuccesAward, samen met Ben Woldring (internetondernemer), Sylvester Eijffinger (hoogleraar), Inge van Kemenade (entrepreneur) en Gerard Schaaij (beursgoeroe). De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award. De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Share This