CBS: Online omzet detailhandel groeit flink in eerste kwartaal 2015

De online omzet van de detailhandel is in het eerste kwartaal van 2015 harder gegroeid dan de totale omzet van de detailhandelssector. Vooral de omzet van de winkels waarvan de online verkopen een nevenactiviteit zijn naast de ‘fysieke’ verkoop groeit snel. Dat maakt het CBS vandaag bekend.
In het eerste kwartaal van 2015 is de omzet uit online verkopen binnen het midden- en grootbedrijf van de detailhandel met ruim 18 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. De omzetgroei in deze winkels was in het eerste kwartaal van 2015  beduidend groter dan die van de totale detailhandel. Eerder vandaag maakte het CBS bekend dat de totale omzet in deze periode namelijk met 0,2 procent toenam. Lees het hele artikel

Share This