Annulering Garden Preview 2021

Na zorgvuldige afweging heeft het DOFAS bestuur (voorheen B3) besloten om Garden Preview 2021 op 14 en 15 juni a.s. te annuleren. Er zijn nog altijd te veel onduidelijkheden en onzekerheden. Zicht op een snelle verandering van zaken is er niet en bepaalde Corona maatregelen blijven mogelijk nog maanden (gedeeltelijk) van kracht. Door deze onzekerheden kan, en soms mag, een groot aantal leveranciers niet hun jaarlijkse deelname aan de beurs bevestigen. Ook de komst van het normaal te verwachten aantal bezoekers is onzeker. Dit alles komt de kwaliteit en representativiteit van Garden Preview zoals iedereen die gewend is niet ten goede. Maar bovenal staat de gezondheid van de bezoekers en exposanten voorop, deze willen wij absoluut niet in gevaar brengen. Met de kennis en wetenschap van nu kunnen wij dan ook niet anders besluiten dan de beurs niet te laten doorgaan.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze moeilijke beslissing.

Bestuur DOFAS

 

Share This