Leden strijden tegen namaak!

Op haar laatste Algemene ledenvergadering begin dit jaar hebben de leden van B3 gesproken over de problematiek van het namaken en op de markt brengen van hun producten. Merkinbreuken zijn frustrerend, kosten veel geld en staan verdere innovaties in de weg. Tijdens de vergadering werd vastgesteld dat dergelijke praktijken niet kunnen. Afgesproken is dit probleem vanuit de brancheorganisatie centraal aan te pakken. De afgelopen tijd heeft het bestuur in samenwerking met AKD Advocaten de nodige stappen hiertoe genomen. Eind april is het seminar “Bescherming Intellectuele Eigendomsrecht, hoe wapen ik mij tegen namaak!” door B3 georganiseerd. Tijdens dit seminar zijn de advocaten van AKD Advocaten ingaan op de vraag hoe fabrikanten/leveranciers hun modellen kunnen beschermen en hoe te handelen bij namaakpraktijken. B3 zal zich verder inzetten tegen het namaken van producten van haar leden.

 

Share This