Inspirerende B3 ALV/Branchedag 2015 in Rotterdam

Inspirerende B3 ALV/Branchedag 2015 in Rotterdam

De leden van B3 hebben medio januari hun inmiddels traditionele ALV/Branchedag  doorgebracht in Rotterdam. De dag begon met een goede en constructieve Algemene ledenvergadering waarin naast de formele zaken ook onder ander de nieuwe opzet van de “Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland & – België/Luxenburg” werden besproken. Tevens werd de nieuwe speciale website voor B3 Benelux Tuinmeubelvakbeurs en de vernieuwde B3 Branchevereniging website gepresenteerd. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan Coolblue, een van de grootste en snelst groeiende internetbedrijven van Nederland. De presentatie van Bart Kuijpers, een van de oprichters van Coolblue,  was zeer interessant en boeiend. De rondleiding die erop volgde liet zien wat een innovatief, leuk en uniek bedrijf Coolblue is. Daarna werd door de B3 leden de Markthal, Rotterdams uniek foodconcept en nieuwste eyecatcher, bezocht. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk informeel diner in de havenstad.

Share This