En de genomineerden voor de “Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland” zijn…
  • Fonteyn Outdoor Living, Uddel
  • Van der Garde, Duiven
  • Supercamp, Groningen
  • Kees Smit, Tuinmeubelen Amersfoort
  • Spork, Sittard

Enige tijd geleden hebben de leden van B3 hun lijstje gegeven van wie volgens hen de beste tuinmeubelwinkel in Nederland 2015  is. Het resultaat zijn de bovenstaande winkels.
De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Social media speelt in het vervolgtraject een belangrijke rol. De klanten en relaties van de genomineerden bepalen of zij één van de drie genomineerden worden die doorgaan naar de derde en laatste ronde. Hoe? Door zoveel mogelijk personen op hun winkel te laten stemmen via de B3 beurswebsite (www.b3beurs.nl  ). Er kan gestemd worden vanaf 16 maart t/m 15 mei. De methode is simpel: de drie winkels met de meeste stemmen gaan door naar de laatste ronde. De drie overgebleven genomineerden worden bezocht door een ‘mystery shopper’. Hij/zij rapporteert zijn/haar bevindingen aan een deskundige jury. Op basis van deze rapporten kiest de  jury de uiteindelijke winnaar van de award. Deze ontvangt de gouden Beste tuinmeubelwinkel van Nederland Award 2015. De winkel die als tweede is geëindigd, ontvangt de zilveren award en de winkel die op de derde plaats is geëindigd, ontvangt de bronzen award.
Tevens zullen zij een nominatiebord en -stickers voor in de winkel krijgen.

De Award wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse B3 vakbeurs in Houten (Nederland) die dit jaar plaatsvindt op 15 en 16 juni a.s.. Op 15 juni zal van 12.00 tot 13.30 een officiële uitreikingsceremonie plaatsvinden waarbij veel beursbezoekers en pers aanwezig zullen zijn.

NB: In plaats van één Benelux award zijn vanaf 2015 twee awards in het leven geroepen. Eén award is bedoeld voor Belgische/Luxemburgse winkels en één award voor Nederlandse winkels.

Share This