spoga+gafa cologne, de tuinbeurs

De spoga+gafa is de leidende internationale tuinbeurs. Van 30 augustus tot 1 september 2015 zullen circa 2.000 exposanten uit 60 landen in Keulen hun noviteiten presenteren. Het verwachte aandeel van buitenlandse exposanten ligt met meer dan 80 procent op een topniveau. Met haar vier segmenten garden living, garden creation & care, garden bbq en garden unique dekt ze vrijwel de gehele bandbreedte en grote diversiteit van de tuinmarkt af. Het spectrum aan noviteiten strekt zich uit op een tentoonstellingsoppervlakte van 225.000 vierkante meter.

Het traditioneel – met meer dan 700 exposanten alleen al op het gebied van meubels en wonen – grootste aanbodsspectrum biedt garden living. Aangevuld wordt het aanbod op dit gebied door nieuwtjes in tuinbenodigdheden, decoratie en producten op het gebied van sport & spel. Aarde & biochemie, planten en bloemen zijn in het aanbodssegment garden creation & care te vinden. In het segment garden bbq presenteert de spoga+gafa een wereldwijd unieke productveelzijdigheid rondom het thema grill & BBQ. Nieuwe producten uit het hoogwaardig-segment, vooral ook fabrikanten van premium tuinmeubels, zijn te vinden bij de garden unique. Een op de doelgroepen gericht extra programma met lezingen, shows, seminars, discussierondes en talrijke networking events ronden de spoga+gafa af.

Zo omvangrijk het expositie- en eventaanbod van de spoga+gafa is, zo heterogeen is ook het te verwachten vakbezoekersspectrum: warenhuizen, bloemisten, tuincentra, aanbieders van geschenkartikelen, inkoopcentrales, DIY (doe-het-zelf) markten of de groothandel – om er maar een paar te noemen. Met bijna 60 procent buitenlandse vakbezoekers onderstreept de spoga+gafa ook hier haar internationale leiderspositie.

Met de gelukte mix van de nieuwste tuintrends, innovaties, communicatie en opleiding is de spoga+gafa ieder jaar een perfect ontmoetingspunt voor de branche op internationaal topniveau.

De spoga+gafa 2015 is voor vakbezoekers op 30 en 31 augustus van 09:00 uur tot 18:00 uur en op 1 september van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Verdere informatie op www.spogagafa.de.

 spoga+gafa 2015 bij Facebook:

https://www.facebook.com/spogagafa

Share This