Walter Van Gastel en Intratuin gaan samen met Oh! Green

De tuincentrumketens Walter Van Gastel en Intratuin fuseren met hun Waalse sectorgenoot Oh! Green. Zo ontstaat een bedrijf dat 70 miljoen euro omzet boekt en 280 mensen voltijds tewerkstelt in 16 winkels in Vlaanderen en Wallonië. De nieuwe groep wordt op Aveve na de grootste tuincentrumketen van België.

Vandaag maken Walter Van Gastel en Intratuin deel uit van de doe-het-zelfketen Hubo. Ze vertrekken uit de Hubo-groep en worden samen met Oh! Green gegroepeerd in een nieuw bedrijf.

Hubo zal wel aandeelhouder zijn van dat nieuwe fusiebedrijf. De andere aandeelhouders zijn Pentahold en E-capital. Die investeringsfondsen hebben op dit moment respectievelijk twee derde en een derde van de aandelen van Oh! Green in handen.

Het is nog niet duidelijk wie de overhand zal hebben bij het fusiebedrijf. De tuincentra van Hubo zijn goed voor 40 miljoen euro van de in totaal 70 miljoen euro jaaromzet.

Lees hier het hele artikel.

Share This